Fair & Duurzaam Festival Houten

Op zaterdag 9 november 2019 vindt het Fairtrade & Duurzaam Festival Houten plaats in College de Heemlanden. Tijdens deze dag is iedereen van harte welkom om van 13.00 tot 17.30 uur op verschillende manieren kennis te komen maken met fairtrade en duurzaamheid.

Het festival wordt georganiseerd in het kader van 10 jaar Fairtrade gemeente Houten in 2019 en de jaarlijkse uitreiking van “De Groene Keus” door het Duurzaamheidsfonds Houten.
Op het programma staan onder meer optredens van zangeres Sophie de Bruin, een modeshow, interviews met Bram van Ojik (van GroenLinks), weerman Reinier van den Berg en miss Nederland Sharon Pieksma, een Max Havelaar quiz en een meet&greet met de Houtense politiek.
Het precieze programma wordt in de loop van het najaar bekend gemaakt.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *