Fairtrade cadeau voor moederdag

Fiets je eigen fruitsap

Ben je op zoek naar een origineel moederdagcadeau? Kom dan je eigen fruitsap maken op een fiets die de fruitpers in beweging brengt. Dat kan op 12 mei tussen 10.00 en 16.00 uur op het binnenplein voor Albert Heijn in winkelcentrum het Rond.

De ingrediënten voor het sap hebben allemaal een fairtrade keurmerk en worden gratis aangeboden door Albert Heijn. De actie is een gezamenlijk initiatief van de Wereldwinkel Houten, de werkgroep Fairtrade Houten en Albert Heijn. Omdat het op 12 mei de ‘Internationale dag van de fairtrade’ is, willen de initiatiefnemers fairtrade producten onder de aandacht brengen. Want producenten van fairtrade producten krijgen een eerlijke prijs voor hun producten. En daarmee lever je een bijdrage aan een eerlijkere verdeling van de rijkdom in de wereld.

—————————————————————————————————————–

De eerste Fairphone

Er is nu ook een Fairphone waarbij getracht is de benodigde mineralen zo eerlijk mogelijk te vergaren. Alle onderdelen van de telefoon zijn opnieuw te leveren en vervangbaar. Dit maakt de telefoon tot een duurzaam product.
Dus, is jouw smarthpone kapot en heb je een nieuwe smartphone nodig? Kies dan voor de Fairphone, de eerste duurzame smartphone!

Kijk voor meer informatie op www.fairphone.com

Fairphone