Voor het 3e jaar op rij is er tijdens de Fairtrade najaarsweek ingezameld voor de voedselbank. Een mooie manier om niet alleen boeren in ontwikkelingslanden een beter bestaan te geven, maar ook mensen in Houten te helpen die moeite hebben om rond te komen.

Op zaterdag 28 oktober was er de inzameling bij Hoogvliet in Castellum, waar we 32 kratten met producten hebben ingezameld samen met de leden van de Fairtrade Werkgroep Houten. Er werden die dag Fairtrade producten en producten met een vergelijkbaar keurmerk ingezameld. Een leuke gelegenheid om weer eens andersoortige producten in te zamelen voor onze klanten.

Gedurende de hele week was er een inzameling in de Wereldwinkel. Op de toonbank stonden een aantal Fairtrade producten uitgestald en aan klanten werd gevraagd iets te doneren aan de voedselbank. Hier werden nog enkele kratten aan producten gedoneerd.

In totaal hebben we zo’n 35 kratten aan producten ontvangen in het kader van deze actie. We zijn blij met dit mooie resultaat!

Met dank aan de Fairtrade Werkgroep Houten, aan de Wereldwinkel Houten, Hoogvliet, alle betrokken vrijwilligers en natuurlijk aan de mensen die producten hebben gedoneerd.