Terugblik 2023 van onze voorzitter!

We kunnen met een goed gevoel terugkijken op onze verschillende activiteiten in 2023. Allereerst natuurlijk hebben we ons mogen verheugen in de toezegging van de gemeente dat ze ons en de Wereldwinkel tot 2026 blijven ondersteunen. Verder hebben we de nodige publiciteit gehad met onze actie in de Fairtrade week in mei (campagne “Good Clothes, Fair Pay” en Eerlijke Kleding Route), werd onze kraam druk bezocht dankzij ons Rad van Avontuur op de Activiteitenmarkt in september, hebben we samen met de Wereldwinkel op 5 basisscholen enthousiaste kinderen kunnen vermaken met de voorstelling “Wow, de zee is van plastic” en heeft onze Fairtrade Voedselbankactie bij Hoogvliet eind oktober een topopbrengst opgeleverd.  Voor onze verlengingsaanvraag in december hebben we 55 bedrijven en instellingen kunnen noteren als gebruiker of verkoper van Fairtrade koffie en thee en andere producten. We zijn nog in afwachting van de verlenging van onze titel, maar dat zal zeker geen probleem opleveren. Kortom een mooi Fairtrade jaar.

Ik wens een ieder een prettige jaarwisseling en een gelukkig, vredig, voorspoedig en vooral gezond 2024!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.