Ondanks alle coronamaatregelen is de Aktiviteitenmarkt gisteren succesvol verlopen. Weliswaar waren er duidelijk minder bezoekers dan in andere jaren, maar door de rustige sfeer was het mogelijk om met tientallen mensen een serieus gesprek aan te gaan. Onze vragenlijst over eerlijke kledingwinkels in Houten was daarbij een prima aanknopingspunt. Ook was er belangstelling voor de actie van PlusPlus. Veel mensen, waaronder ook veel jongeren, toonden zich duidelijk geïnteresseerd in fairtrade en duurzaamheid en waren positief over onze app Eerlijk Winkelen. Onze buurman op de markt, de Wereldwinkel, had met Jocko Rensen als dokter Tony Chocolony ook veel belangstelling. Er werd een heel aardige omzet geboekt vooral met de chocolade en de kaarsen.  Dus al met al een prima georganiseerd en geslaagd evenement!